Welkom bij Floris Suite Hotel - Spa & amp; Beach Club

Welkom bij Floris Suite Hotel - Spa & Beach Club

Een modieus adult-only resort, het Floris Suite Hotel - Spa & amp;. Beach Club, is een oase van privacy en rust. Het strakke, moderne en open design in ons hotel, all-suite luxe staat gelijk aan de schoonheid en pracht van het Caribisch gebied. Met onze hartelijke gastvrijheid en persoonlijke service zullen al uw wensen vervult worden en uw verwachtingen worden overtroffen.

Ontsnap naar een plaats waar ieder moment in het teken staat van ontspanning . Of u nu een bezoek aan Curaçao brengt voor zaken of op reis bent met vrienden, u zult ontdekken hoe het is om het alledaagse leven achter u te laten en u te wanen in ontspanning en luxe.

. Dit is het Floris Suite Hotel - Spa & amp; Beach Club, een van de weinige resorts op Curaçao dat uitsluitend alleen bedoeld is voor volwassen. "

Lees verderSluit

Sambil Curaçao

Afstand: 1.7 miles Van hotel
Buitenkant van het Floris Suite Hotel in de avond

Of u nu op zoek bent naar de nieuwste mode, een geweldige culinaire ervaring of een middag te ontsnappen bij een moderne bioscoop, dit is het winkelcentrum voor u! Ontdek het plezier dat je in dit populaire winkelcentrum kunt hebben.

Willemstad Centrum

Afstand: 2.6 miles Van hotel
Het strand van het Floris Suite Hotel

Klassieke koloniale architectuur, superieur winkelen en geweldige kunstwerken zijn allemaal dingen die samenkomen in dit bruidende deel van Willemstad. Ook als je wilt genieten van sport en activiteiten op het water, heb je de kans om te gaan duiken tussen twee scheepswrakken dichtbij de St. Annabaai. het avontuur lacht u tegemoet!

Curaçao Liquor distillery

Afstand: 5.3 miles Van hotel
Het interieur van het Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club Willemstad Curaçao

Er gaat niets boven het proeven van de vele heerlijke smaken verkrijgbaar bij de Curaçao distilleerderij. Van rum raisin koffie naar de originele Blue Curaçao, u zult genieten van deze verfrissende traktatie. En als u er dan toch bent, mag u de fabriek tour niet missen!

Grotten van Hato

Afstand: 5.4 miles Van hotel
Tafels en stoelen van het Floris Suite Hotel Pool

Gelegen aan de noordkant van het eiland, de Hato grotten worden beschouwd als een van de mooiste plekken om te bezoeken op Curaçao. Ontdek de prachtige kalksteenformaties, de langneusvleermuizen en het romantische natuurlijke zwembad.

Curaçao Sea Aquarium

Afstand: 6.5 miles Van hotel
Buitenkant van het Floris Suite Hotel in de avond

Het is moeilijk te geloven hoeveel u kunt zien en doen in dit fantastische aquarium. Ontmoet de zeeleeuwen, geniet van een dolfijnenshow en voeder de flamingo's. Eigen,ijk heb je aan 1 bezoekje niet genoeg! Vergeet niet om de onderwaterwereld te bekijken door ons onze observatatie. Zo kunt u uw favoriete zeedieren zien in hun eigen leefomgeving.

Curaçao Dolphin Academy

Afstand: 6.5 miles Van hotel
Het strand van Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club Willemstad Curaçao

Als u een grote dolfijnen fan bent, dan moet je een stop maken bij deze prachtige bestemming. Niet alleen kunt u spectaculaire dolfijnen in actie te zien, ook bent u in staat om zelf met ze te communiceren! Maak kennis met deze aanhankelijke dieren voor een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Curaçao Aloe Vera Plantation

Afstand: 10.3 miles Van hotel
Imperial Suites van Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club Willemstad Curaçao

Met een grootte van 10 hectare is deze plantage is een prachtige plek om te bezoeken. Kosteloos, wordt u uitgenodigd om langs te komen en leert u alles over het productieproces. Er is zelfs een winkel waar je kunt testen en een breed scala van aloë producten die lokaal worden geproduceerd aan kunt schaffen.

Serena's Art Factory (Chi Chi)

Afstand: 11 miles Van hotel
De buitenkant van het Floris Suite Hotel in de avond

Voordat u een aandenken aan uw bezoek koopt zorg er dan voor dat u eerst een rondleiding krijgt in deze ongelooflijke kunst fabriek. Je zult zien hoe een aantal van de meest fantastische kunstwerken die Curacao vertegenwoordigen worden gemaakt. Ook zult u alles te weten komen over over Serena veel van de prachtige beelden van het eiland heeft hersteld.

Curaçao Ostrich Farm

Afstand: 11.2 miles Van hotel
Interieur van het Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club Willemstad Curaçao

Heb jij nog nooit een struisvogel ontmoet? Dan ben je bij de Ostrich Farm aan het juiste adres! Geniet van een safari tour en ontdek de meest fascinerende informatie over deze mooie vogels. Zorg ervoor dat uw bezoek eindigd in het prachtige restaurant van de boerderij bekijk ook enkele leuke souvenirs!

Flamingo Sanctuary Sint Willibrordus

Afstand: 11.9 miles Van hotel
Pool Bar van Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club Willemstad Curaçao

Als u een fan van de flamingo's bent, kunt u deze populaire spot niet missen. Het is de perfecte plek om deze sierlijke vogels van dichtbij te zien en de ideale gelegenheid om een aantal prachtige foto's te maken als aandenken aan uw bezoek op het eiland!

Dinah Veeris kruiden tuin

Afstand: 12.2 miles Van hotel
De buitenkant van het Floris Suite Hotel in de avond

Op basis van de tradities die generaties oud zijn, bevat deze kruidentuin volgens velen kruiden met grote helende krachten. Door het behoud van Indiase Paraguiri, heeft Dinah Veeris een tuin gemaakt door middel van oude kennis te delen. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze kruidentuin gedurende uw verblijf!

Christoffel National Park

Afstand: 20.3 miles Van hotel
Junior Suite van Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club Willemstad Curaçao

Dit is het grootste nationale park op het eiland, het is een fantastische plek om te bezoeken voor natuurliefhebbers. Geniet van de adembenemende natuur en een grote verscheidenheid van planten die niet terug te vinden zijn op andere delen van het eiland. Rare uilen, wit-staart herten, wilde orchideeën en andere mooie planten zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die u kunt ontdekken in dit zeer bijzondere park.

www.christoffelpark.org

Shete Boka National Park

Afstand: 22.5 miles Van hotel
Royal Suite van Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club Willemstad Curaçao

Als u van het milieu, dan is dit het park te bezoeken. Er zijn tien prachtige inhammen je kunt bekijken. En je ziet drie verschillende soorten schildpadden in hun natuurlijke habitat. Zorg ervoor dat u uw camera mee omdat je gegarandeerd de mooiste foto's te maken!

Floris Suite Hotel – Spa & Beach Club

De ingang van het Floris Suite Hotel in de avond

Piscaderaweg,
Willemstad,
Curaçao

  • Alle