Curaçao verwelkomt de LHBT gemeenschap.

Live and let Live!

Curaçao staat bekend als een van de meest homovriendelijke eilanden in het Caribisch gebied. Door de jaren heen heeft Curacao het voortouw genomen en is nu een bestemming waar de LHBT gemeenschap zich thuis voelt. Het eiland heeft verschillende attracties, bars, happy hours, restaurants, concerten, festivals en evenementen op het eiland die gay welcoming zijn. Het eiland ademt de “live and let live” sfeer en is daarom het meest populaire Caribische eiland onder homo-en lesbische reizigers.

Floris Suite Hotel Spa en Beach Club Curaçao staat bekend als het meest homo-vriendelijke hotel in het Caribisch gebied. Alleen gasten van 18 jaar en ouder zijn toegestaan. Dit boetiek hotel is gelegen in een prive enclave en staat bekend om zijn rust, comfort en stijl. Het hotel is ideaal voor individuele reizigers, koppels op zoek naar een romantisch uitje of vrienden op zoek naar nieuwe bestemming om te ontdekken en te verkennen. Het hotel is een actief lid van de International Gay and Lesbian Travel Association (IGLTA) en Tag Approved, hierdoor is het zeer gastvrij voor alle homoseksuele gasten en hun vrienden.
Let us spoil you!

Moomba Beach Club is het privé-strand van Floris Suite Hotel en het meest homo-vriendelijke strand van het eiland. Moomba is gratis tioegangkelijk  voor al onze hotelgasten en biedt hen gratis stoelen en handdoeken aan. Moomba verwelkomt ook alle anderen bezoekers van het eiland en de plaatselijke bewoners die de dag willen doorbrengen op het strand. Zij die willen genieten van zon, zee, strand, heerlijke maaltijden, cocktails en verfrissingen uit onze cafetaria zijn altijd welkom. Dag passen zijn beschikbaar.
Life is dushi at the beach!

The Water Club Spa is de spa van Floris Suite hotel en is gratis te gebruiken voor alle gasten van het hotel. De spa is dagelijks geopend voor zowel mannen als vrouwen tussen 09:00 tot 18:00. Na 18:00 is de spa enkel voor mannen geopend. De spa verwelkomt ook gasten die in een ander accommodatie verblijven en locals.

Zij kunnen genieten van al onze spa-faciliteiten door een dagkaart of een gedeeltelijke dag pas aan te schaffen.  Op zondag is de spa erg populair onder de lokale bevolking en maakt het de perfecte plaats om te ontspannen, een drankje te nemen aan de bar bij het zwembad en om nieuwe mensen te ontmoeten.
www.curacaopride.com
Express your desires!

Een huwelijks ceremonie en feest op Curaçao is een goede manier om aan je geliefde ‘ik wil’ te zeggen. Floris Suite Hotel - Spa en Beach Club geeft u de mogelijkheid om jullie liefde met gracieuze gastvrijheid, persoonlijke service en de warmte van Curaçao te vieren. Al  uw wensen zullen uitkomen en uw verwachtingen zullen worden overschreden.
 We staan klaar om uw huwelijksfeest te hosten op het strand of rond het zwembad.
Love wins!

“Mix and mingle” op ons dagelijks happy hour, van 17:00 - 18:00
Een gezellig samenzijn voor onze gasten, de LGBT-gemeenschap en hun vrienden. Tegelijkertijd kun je genieten van de beste cocktails en lekkere hapjes.
Of je nu op het eiland woont of lekker aan het genieten bent van je vakantie in Curaçao, je bent van harte welkom in de Pool Bar van Floris Suite Hotel.
Elke vrijdag organiseren we naast ons reguliere happy hour "Dos Hora Loca" een extra twee uur Happy Hour van 18:00 t/m 20.00

Floris Suite Hotel organiseert elk kwartaal Rainbow Lounge XL in de lobby van het hotel.
Maak nieuwe vrienden en dans de hele nacht door op prachtige lokale muziek of internationale dj’s. Geniet ook van live entertainment bands of speciale performers.
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de volgende RLXL.

Come early and leave late!

 

Gay Caribbean Spring Break Festival - Curaçao

March 29, 30 and 31, 2019

·         Friday,          March. 29   - Rainbow Lounge XL Happy hour
                                                    at Floris Suite Hotel Lobby Lounge
                                                    Free admission

·         Saturday,     March 30    - Kingdom of Thrones// main party
                                                    around the pool of Floris Suite Hotel
                                                    Cover $35

·         Sunday,        March 31   -  AQUATICA//boat PARTY
                                                     day trip along the coastline of Curacao
                                                    $65 all inclusive

http://www.caribbeangayspringbreakfestival.com/

info@caribbeangayspringbreakfestival.com

Gay Caribbean Spring Break Festival - Curacao is a 3-days long weekend event with
different parties and performances by local and international DJ’s and other performing
artists catering to the LGBTQ community and their friends.

Curaçao Pride is een jaarlijks evenement dat eind september wordt gehouden. Tijdens dit evenment viert Curacao trots de diversiteit en de inwijding van de LHBT-gemeenschap op het eiland. Curacao Pride is een lang weekend gevuld met tal van feesten en activiteiten waar iedereen welkom is. 

Heb je ooit gedroomd over het vieren van een Pride op een Caribisch eiland? Exotische cocktails, witte zandstranden, tropische temperaturen en 5 dagen vol evenementen zijn de perfecte ingrediënten voor de beste Caribische vakantie ooit.  We hopen je te zien op de volgende editie van het Curaçao Pride!
www.curacaopride.com
OUR PRIDE IS ALIVE!

PRIDE AGENDA 2017

PRIDE OPENING
Woensdag 27 september, 2017, vanaf 19:00 in het Floris Suite Hotel-Spa en Beachclub met dJ en live band. Gratis entrée 

PRIDE WALK
Donderdag 28 september 2017, vanaf 17:30 van Brionplein, Otrabanda tot Wilhelmina Park, Punda. Met dJ en live entertainment. Gratis deelname

RAINBOW LOUNGE XL
Vrijdag 29 september 2017, vanaf 18:00 in het Floris Suite Hotel- Spa en Beachclub met Met dJ en live entertainment. Gratis entrée

NAVIGAYTION SEA PARADE
Zaterdag 30 september 2017, van 12:00 tot 04:00 Langs de kust van Curaçao met Met dJ en live entertainment, $65 ALL INCLUSIVE

SATURDAY WHITE PARTY
21:00-03:00 rond het zwembad van Floris Suite Hotel-Spa en Beach Club. Dresscode: wit, DJ  en live band, Toegang $20 -> best gekleed wint $300 cash

PRIDE BEACH PARTY
Zondag 1 oktober 2017; 14:00-20:00 op Moomba Beach Club met DJ. Gratis entrée.